Ledelsen i Torghatten 

Torghatten AS har en ledergruppe som opererer fra Trondheim og Brønnøysund. Ledelsen har ansvar for en rekke utviklingsprosjekter innen teknologi, organisasjon og bærekraft i konsernet.

Jan Volsdal, administrerende direktør i Torghatten.

Jan Volsdal

Administrerende direktør

Jan er utdannet innen industriell økonomi ved NTNU. Han startet i Torghatten i september 2023, og kom da fra en stilling som administrerende direktør i busselskapet Nobina. Jan har tidligere hatt lederstillinger i Posten, Bring og Ringnes.

Kontakt Jan

Torkild Torkildsen

Administrerende direktør i Torghatten Nord AS

Torkild har vært administrerende direktør i Torghatten Nord siden 2013. Han har tidligere vært direktør for samfunnskontakt i Hurtigruten ASA, og har lang erfaring innen lokaltrafikk i skipsfarten. Torkild har også vært styreleder for NHO Sjøfart.

Kontakt Torkild

Mariann Grønseth

Administrerende direktør i Torghatten Midt AS

Mariann er utdannet innen arbeidsrett, ledelse og reiseliv. Hun har jobbet som administrerende direktør i Torghatten Midt siden 2022. Hun har mange års erfaring innen HR og driftsoperativ ledelse i ulike selskaper innenfor transport og reiseliv, og kom fra stilling som Regionleder i Torghatten Midt AS.

Kontakt Mariann

Øyvind Lund

Administrerende direktør i Bastø Fosen AS

Øyvind er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI. Han har vært administrerende direktør i Bastø Fosen i 2014. Øyvind kom da fra en stilling som leder for Norsk Gjenvinning Plast. Før den tid var han økonomi- og administrasjonssjef i Jørgensen Transport. Øyvind er styremedlem i Torghatten Midt og Torghatten Nord.

Kontakt Øyvind

Grete Rekkebo Brovoll

Økonomidirektør

Grete har en master i regnskap og revisjon (MRR) fra Norges Handelshøyskole. Hun startet i 2007 som konsernregnskapssjef i konsernet og gikk i 2010 over i stillingen som økonomisjef. Hun har tidligere jobbet som statsautorisert revisor i Inter-revisjon og KPMG. Hun innehar styreposisjoner i flere av Torghattens datterselskaper.

Kontakt Grete

Øyvind Grøttheim

Innkjøpssjef

Øyvind har en bachelor i økonomi fra BI og har jobbet i Torghatten siden 2012. Han innehar flere styreposisjoner, herunder styrelederverv, primært i datter- og tilknyttede selskaper. Øyvind har tidligere jobbet innen finans i First Securities og Arctic Securities.

Kontakt Øyvind

Jan-Egil Wagnild

Direktør Teknologisk Utvikling

Jan-Egil har en mastergrad i teknisk kybernetikk fra NTNU, videreutdanning innen ledelse og strategi, og lederutdanning i forsvaret. Han startet i Torghatten i 2021, og er også styremedlem i Bastø Fosen. Jan-Egil har tidligere erfaring fra Marine Cybernetics, DNV og Moen Marin.

Kontakt Jan-Egil

Reidun Svarva

Leder for forretningsutvikling

Reidun har master innenfor industriell økonomi og teknologiledelse fra NTNU. Hun startet i Torghatten AS i januar 2022, og sitter også i styret i Torghatten Nord. Hun har tidligere erfaring fra Ulstein verft, Jernbaneverket/Bane NOR og Enova.

Kontakt Reidun

Jeanine Lilleng

Digitaliseringsdirektør

Jeanine har en master i datateknologi fra NTNU. Hun startet i Torghatten i november 2022 og kommer fra stillingen som produktleder i Microsoft. Hun har tidligere jobbet som teknologi- og driftsdirektør i Mazemap, VP Digital Betaling i Telenor Digital og som programvareutvikler i Google.

Kontakt Jeanine

Albert Jensen

Direktør for sikkerhet, kvalitet og bærekraft

Albert har han hatt en lang karriere som offiser i Luftforsvaret, og er utdannet fra Luftkrigsskolen og Forsvarets stabsskole. Han har jobbet i Torghatten-konsernet siden 2014, og kom fra stillingen som kvalitets- og sikkerhetssjef, før han startet i sin nåværende stilling i 2023.

Kontakt Albert

Hege Leirfall Ingebrigtsen

Direktør for organisasjon og HR

Hege startet i Torghatten i mai 2023. Før det jobbet hun som organisasjonsdirektør i Grieg Maritime Group. Hun har vært styreleder i Bodø Glimt og visepresident i Norges Fotballforbund. I tillegg har Hege vært viseadministrerende direktør i Senab Eikeland AS, en ledende aktør innenfor interiør- og kontormøbler.

Kontakt Hege